Kuljetus Matti Saloselta viljakuljetusta ja sorakuljetusta Loimaan seudulla

Pyydä tarjous
Kuljetus Matti Salonen

Loimaalta käsin toimiva Kuljetus Matti Salonen Oy on luotettava ja ripeä kumppanisi maatalouskuljetuksissa. Olemme erikoistuneet viljakuljetuksiin, jotka suoritetaan ehdottomasti puhtaalla kuljetuskalustolla. Myös sora- ja murskekuljetukset hoituvat kauttamme sujuvasti ja turvallisesti. Me suoritamme myös muita maatalouskuljetuksia, kuten apulannan kuljetusta. Soita ja kysy lisää palveluistamme. Voimme räätälöidä joustavasti juuri sinulle soveltuvan kuljetuksen. Maatalouskuljetuksia teemme pääasiassa Loimaalla ja ympäristökuntien alueella Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla. 

Tutustu ammattitaitoisiin kuljetuspalveluihimme

Viljakuljetukset. Kuljetamme viljaa nykyaikaisella kuljetuskalustolla. Kuljetuskalustomme puhtaus on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme kalustomme puhtaudesta ennen jokaista kuljetusta. Oletko maanviljelijä Loimaan seudulla tai muualla Varsinais-Suomen tai Pirkanmaan alueella ja tarvitset luotettavaa kuljetusliikettä? Pyydä tarjous, niin ratkaistaan yhdessä kuljetustarpeesi. Kuljetamme viljan kustannustehokkaasti ja luotettavasti määränpäähänsä.

Sorakuljetukset. Sorakuljetukset suoritamme yrityksemme nykyaikaisella kuljetuskalustollamme. Onko sinulla tarvetta ripeälle sorakuljetukselle Varsinais-Suomessa? Ota yhteyttä, niin hoidamme homman sovitussa aikataulussa ja joustavalla palveluasenteella. Asiakkaittemme tyytyväisyys on meille ensi arvoisen tärkeää.

Apulantakuljetukset. Suoritamme myös apulantakuljetuksia. Kuljetamme apulannan määränpäähänsä asianmukaisella kuljetuskalustuksella luotettavasti ja aikatauluasi kunnioittaen. Soita meille, niin järjestetään sinulle sopivin kuljetus juuri sinulle sopivaan ajankohtaan.

Nykyaikainen kuljetusautomme mahdollistaa nopean ja luotettavan toimituksen. 

Tutustu lisää

Kuljetus Matti Salonen Oy on yhden hengen maatalouskuljetuksiin erikoistunut yritys Loimaalla.

Pyydä tarjous

Toimintamme vahvuudet

 Pysymme aikataulussa


Ennen työn suoritusta sovimme aina asiakkaan kanssa tarkat aikataulut. Meille on
ehdottoman tärkeää pitää sovituista aikatauluista kiinni. Asiakkaan
tyytyväisyys on toimintamme tärkein kulmakivi.

 Olemme luotettavia

Hyvälaatuinen ja moderni kalustomme tuo viljan ja muun kuljetettavan perille luotettavasti ja turvallisesti.

 Toimimme joustavasti

Tarjoamme hyvin joustavaa palvelua, joka mukautuu aikatauluihisi. Tarvitsetko tavallisesta poikkeavaa kuljetusaikaa tai kuljetuspalvelua? Ota yhteyttä ja katsotaan, mitä voimme tehdä!

Kysy tarjous jo tänään!
Ota yhteyttä ja jutellaan lisää. Yhteystietomme löydät täältä.