Monipuolista maatalouskuljetusta nykyaikaisella kuljetuskalustolla Loimaan seudulla – Kuljetus Matti Salonen Oy

Kysy lisätietoja
maatalouskuljetus

Kuljetus Matti Salonen Oy hoitaa viljakuljetukset yhdellä autolla. Myös muut maatalouskuljetukset onnistuvat. Kuljetusautomme on nykyaikainen ja turvallinen. Se mahdollistaa nopean ja luotettavan toimituksen Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueilla. Olemme Loimaalta käsin toimiva yritys. Toimintamme perustuu asiakkaan tyytyväisyyteen. Saat meiltä aina luotettavan ja aikataulussa pysyvän kuljetuksen. Teemme monipuolisia maatalouskuljetuksia. Kuljetamme niin soraa, mursketta kuin viljaakin.
Oletko maanviljelijä Varsinais-Suomen tai Pirkanmaan alueella, ja tarvitset luotettavaa ja nopeaa kuljetusta? Pyydä tarjous jo tänään, niin ratkaistaan yhdessä kuljetustarpeesi. Suoritamme toimituksen kustannustehokkaasti ja luotettavasti määränpäähänsä.

Luotettavaa ja ammattitaitoista kuljetusta

Kuljetus Matti Salonen Oy loimaalainen yhden hengen yritys, jonka juuret juontavat jo 1950-luvulle. Olemme perheyritys, ja perheellämme on ollut kuljetustoimintaa jo 80 vuoden ajan. Matti Salosen isoisä Kalevi aloitti yrityksen. Sen jälkeen toimintaa jatkoi Kalevin poika Hannu, ja vuonna 2006 nykyinen omistaja Matti tarttui ohjaksiin. Asiakaskuntamme koostuu niin maanviljelijöistä kuin myllyistä Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueella. 


Toimintamme perustuu joustavuuteen, sillä olemme valmiita mukautumaan toimitustarpeisiisi niin kuin sinulle parhaiten sopii. Olemme myös tunnettuja ehdottomasta luotettavuudesta. Toimitamme kuljetuksen perille turvallisesti. Ennen kaikkea pidämme kiinni sovitusta aikataulusta. Tällä hetkellä teemme muun muassa viljakuljetuksia, sorakuljetuksia ja apulantakuljetuksia. Älä epäröi ottaa yhteyttä ja tiedustella muista mahdollisista kuljetuspalveluistamme. Räätälöimme palvelumme aina joustavasti vastaamaan asiakkaamme tarpeita.

Kuvagalleria – katso kuvia kalustostamme

Kuvagalleriastamme näet kuvia kuljetuskalustostamme. Klikkaa kuvia suuremmaksi. Kuljetuskalustomme on nykyaikainen ja luotettava ja soveltuu erinomaisesti monipuolisiin maatalouskuljetuksiin, kuten viljan, soran ja apulannan kuljettamiseen.

Maatalouskuljetus

Maatalouskuljetus

Katso lisätietoja palveluistamme.

Katso lisätietoja

Yhteystiedot

yhteystiedot

Kysy lisätietoja kalustostamme tai pyydä tarjous!

Pyydä tarjous